22/3

how to look cheezy in a ball gown


19/3

Ikväll styr Svartklubbens finest upp en fest för våra jobbare. Ikväll är det hiphop, ikväll är det hårt.



Som skrivet, Svartklubbens finest.



Imorgon är det den riktiga Svartklubben, och självklart har vi LAZEE OCH DJ JESAJA på scenen. Jag är så himla kär i vår klubb just nu.


17/3

Bah, det händer för mycket för att jag ska hinna med att skriva allt här. Vi kör så här, lite bilder, lite bildtexter, KLART.

förra helgen var det karnevelj, det var bra. Det var en show med 2500 sittande, sen 3500 på dansgolvet.



sen tröttnade vi, och gick till Sydskånsa och styrde upp en härlig efterfest.



denna helgen var det balhelg. sinnesjukt rolig helg. det börjades på fredag med balsittning på sydskånska, jag jobbade först.



sen efter jobbet på sittningen gick vi ut på dansgolvet och körde.



sen dagen efter var det den stora härliga balen på AF-borgen. det börjades med kaffekask, där det bjuds på kaffe blandat med vodka, mindre gött faktiskt.



det var bland annat ordenskapitel där medaljer delades ut



och även mat och underhållning, givetvis.



det var allt för denna gång. ni ska få lite mer göttigt om sexan och balbrunchen och balbrunchefterfesten, men just nu orkar jag inte.


5/3

Vet ni vilken sjuk livskvalité man känner efter att man har skickat in en hemtenta? En hemtenta som har gett en ångest i tio dagar? Och det är inte ens gymnasieångesten, som jag väljer att kalla det. Inte "bara jag sätter mig ner och kommer igång så kommer det gå fort". Utan tenta som man vet kommer ta många vakna nätter och dagar. Men sen är det klart. Helt plötsligt smakar maten lite bättre, vattnet känns lite svalare i strupen och solen värmer lite extra. Man vill unna sig allt gott i världen, en solresa, en fin middag eller något nytt i gaderoben. Men sen inser man självklart att man är student, och får äta den där makrillsmackan i alla fall, men man är lika nöjd ändå.

I ondags var det en onsdagskväll på Västgötas nation. Det var även tacksittning. Det var smustigt, stökigt, grisigt och bösigt. Framför allt från de fyra personerna från Sydskånka. De resternade 70 var inte lika roade.


3/3


3/3

Tydligen saknar ni mina matlagningskunskaper där ute i världen, och givetvis ska jag fylla ert behov. Idag ska jag ge mig på något högst komplicerat, något som kräver både precision, kunskap och tid. Jag har valt att kalla maträtten Röran (givetvis på småländksa). Det första man alltid måste göra, är att kolla utbudet på matmarkanden. Man måste lita på magkänslan och hitta de rätta råvarorna.

Här ser vi ett riktigt praktexemplar av råvaror, rakt från den italienska solbyggden. Pesto, fetaost, soltorkade tomater och kyckling.



Får att få in den italienska stämningen i köket, gå ut på balkongen ett tag. Kontrollera om himlen fortfarande är blå, och om våren fortfarande är kvar. Och sen, återgå!



Och nu kommer vi till det svåraste. Att röra ihop allt till en homogen röra. Inkludera även pasta i detta.



Förutom att ha lagat denna kunliga måltid har jag även tagit tag i mitt cykelproblem, jag har klippt mig och jag har tvättat. Det finns inget som får igång en mer än en hemtenta. Givetvis har jag inte skrivit ett ord på den idag.

2/3

Lund baby. Och jag har fått uppleva det jag aldrig trodde att jag skulle få göra igen. Något som liknar vår. Första bilden är tagen igår i borås, de två andra idag i lund.

jag mår så bra.


RSS 2.0