28/2

Igår hade jag och min beztis tvåmannaförfest.



Sen begav vi oss till x&y, då vår kära vän Yanira fyllde 20 och styrde upp pawtey.



Hon fick även en present av mig och min beztis. Och det sämsta rebuset i västsverige.



Sen kände jag att x&y var för fina människor, och jag ville bröta med sjökan på trågårn.


27/2

I dessa dagar hänger jag faktiskt lite i Borås, och just nu vill jag bara meddela att jag aldrig har sett så här mycket snö i hela mitt liv. Det är ju löjligt. Och givetvis gör bilderna inte snömängden rättvis. Så Tina, Hanna, Cecilia och Sandra som befinner er på andra sidan världen. Inser ni hur många pulkarace och snöböllskrig ni missar? HA, och ni tror att ni har det bättre än oss...


23/2

Att bo i ett kollektiv är en mycket intressant företeelse. För cirka tio minuter sedan gjorde jag en tvåminuters tur till köket. Under den här tiden upplevde jag mer än vad man upplever under en spexad utekväll. Inuti ett rum spelades fiol, i rummet jämte spelades det techno, tillsammans skapade det en tramsig fioltechno i korridoren. I ett rum bråkade ett par, i ett annat skrattade ett annat. I köket stod det sju kineser och hackade metodiskt grönskaker och något som likande kött, vid tven låg en människa jag inte kände igen och sov. Det satt även en lth-student vid köksbordet med sin dator och miniräknare. På vägen tillbaka till mitt rum möttes jag av något förfriskade fransmän, och en något mindre munter spanjor.



22/2

Lika bra att ni får se en bild på novischsittningen också, jag vet ju att ni vill.



I övermorgon kommer jag till Borran, träffas? Kramas?

21/2

Då var helgen avklarad, och vi alla överlevde förmannaresan. Skönt va?


19/2

Nu ska jag på förmannaresa, och temat är Ditt högstadie. Så jag ska leka cool 14åring, back in the days.


18/2

Ibland händer det något som kastar om hela ens världsbild. Något som man aldrig trodde att man skulle få vara med om, något som man inte trodde fanns på denna jord. Idag var jag ute och promenerade i Lund, jag gick förbi en  liten affär. Jag vet inte riktig vilket land folket som har den kommer ifrån, men utländsk är den. Jag passade på att titta in och handla på mig lite. Jag packade på mig två stora lådar med vindruvor, gröna och vita. Jag tog ungefär tio plommon, och även fem stycken vitlökar. Vet ni vad notan gick på? 23 kronor. tjugotre kronor. Det här skapade så många frågor. Alltså, kan det faktistk vara såhär billigt? Hur går dom runt? Varför är dom inte hyllade världen/lund över? Jag är stum och lycklig.

Det var ju ett tag sen jag skrev här, och det har hänt omänskligt mycket sen sist. Jag har spenderat mina dagar med plugg. Alla mina tisdagseftermiddagar på Afternoon Teasdagar med fina vänner. Jag har jobbat på Västgötas nation. Jag har vart på en födelsedags brunch. Jag har träffat mycket trevliga novischer, som jag säkerligen kommer spendera mycket min tid i Lund med. Sydskånska hade novischpub och novischsittning som var galet lyckade. Jag spenderade en kväll med fröken Sjöqvist och gick på bio. Jag har hängt med göttit folk mest hela tiden.

Några vettiga bilder kommer säkert senare, så roligare än så här blir det inte nu.



9/2



Snodda bilder är dom bästa bilderna.

9/2

Det var en intensiv helg, en riktigt galen intensiv helg. Vi kan säga att helgen startade på lördagsmorgon, då tappra förmän gick hoppfulla till en a-cert utbildning. Alltså en A-certifiering i ansvarsfull alkoholhantering som alla som jobbar med alkohol måste ha. Hur som helst, det var bra skit. Många tankeställare och få moralkakor. Klockan fem var jag hemma, och klockan halv sju bar det iväg till Sydskånska. Det var dags att återigen smälla upp dörrarna till Svartklubben. Med lite nya insikter och ett sjuhelvetes jobbarlag och förmannateam blev det en galet bra kväll, allt flöt på så löjligt bra som det bara görs i filmer i vanliga fall. Det är sannerligen en sjuk adrenalinkick att, som allas våran oliver uttrycker sig, att driva en klubb. Det är en fet känsla att gå runt på dansgolvet, eller att stå i baren och se hur gött ens gäster har det.
Efter klubb och städning bar det av till efterfest/efterchill. Mellan fyra och sex hade vi det bara gött. SEN, mina kära vänner, var det dags att köa inför uppropet. Med 5000 andra studenter stod i i en kö, i sex timmar. Det har aldrig någonsin vart så kallt i något land som det var där. Det var dödslängtan blandat med lite glädje, nu drar ju faktiskt  karnevalvåren igång.


5/2

Igår var det Bar Retroar, de bjöd på 80tals-musik, chili con carne och legobyggning. Och oj, vad vi levererade.



1/2

Ni som inte bestämd er angeående vilken högskola ni vill plugga på, Ni som har bläddrat sönder universitetskataloger om och om igen, Ni som letar efter det där speciella studentlivet, det ni bara har sett på American Pie. Här kommer svaret på eran bön.

http://iloveboras.se/2010/02/01/det-gar-vilt-till-pa-hogskolan-i-boras/


ny vecka, ny månad


Ibland måste Svartklubben hitta nya drinkar till drinklistan. Ibland får min drink heta Sisslin' S och vara den goaste drinken i drinkarnas historia.



Ibland är vi på förfest innan någon fetingklubb, i detta fall Blackout.



Ibland vill alla tjejer ha Gusta på förfesten.



Ibland är mina vänner trattar och tror att det är ballt att bygga öltorn. Ibland instämmer jag och fotar glatt.



Ibland vill Gusta aldrig sluta bygga.



Jag har alltid kul i Lund.

RSS 2.0