20/1

Känns lite segt att komma med en lördagsresumé på en onsdag, men givetvis ska ni få den. Lördagen var fet. Snor lite bilder från Matias så ni får ett smakprov på hur förfesten såg ut. På Dirty Frank var det rockigt som vanligt, eller hur herr Rankinen? Internskämt på bloggen up in this.
Men hur som helst, idag är det Onsdag. Om en timma ska jag på ett sexmästerimöte, för att sedan sitta med Svartklubbens finest och jobba på drinklistan. Efter drinkprovning ska vi givetvis inte avsluta kvällen, utan vi ska vidga våra vyer och bege oss till Västgöta nation. Kvällens pepplåt är Bränner - Maskinen.






Givetvis förstår jag att dessa inlägg är rätt tråkiga. Men ni vill ju veta vad jag gör om dagarna, skyll er själv.

16/1

Jag fattar ärligt talat inte hur klockan kan gå så ofantligt långsamt. Jag har svårt att få in att det bara har gått tjugotre minuter sedan jag hämtade tvätten nere i tvättstugan. Men nej jag kommer inte gå bananas. Jag tänker inte ens bli arg. Jag tänker bara lyfta lite på ena ögonbrynet och sucka några gånger till.
Om fyrtio minuter ska jag vara hos matias och fira in kvällen, för ikväll äreeeeeee.....



Oj vad jag ska dansa! Och vad det ska sjungas! Och oj vad det ska deeptalkas under natthimlen i gropen.


10/1

Ja, en sak är säker. Denna helg är inget jag kommer berätta om för barnbarnen. Sällan har så lite hänt under en och samma helg. Men, en sak jag har gjort, det är att avverkat ett antal spinningpass. Jag älskar numera spinning. Innan passet är jag alltid rädd att jag ska dö. Nästa stadium är när man sitter på cykeln och då tror man helt enkelt att man ska dö. Sen sätter man igång, och då är man säker på att man ska dö. Sen efter en stund till så vill man dö. Sen när intensiteten har ökat i passet börjar man bli rädd för att man inte ska dö och därmed tvingas fortsätta hela passet ut. Man funderar fibrilt på hur man smiter ut omärkt ut ur en fullsatt spinninglokal. Hur man kräks smidigast i fickan utan att någon av de snygga killarna bakom en ser det. Sen, är det över. Och det är då man kan se tillbaka och njuta av sitt lidande. Och längta tills nästa gång.
Vi kan likna detta vid en utekväll ungefär.



9/1

Såg några minuter på Du är vad du äter idag. I detta program sa veckans huvudperson ungefär "På dagen går allt bra, men det är på kvällen suget kommer, suget som gör mig galen". Dessa ord säger precis det jag känner. Hon pratade givetvis om mat, jag pratar givetvis om umgängessuget.
Dagen började med det bästa av sällskap, sedan begav jag mig till årets första besök på Sydskånska. Svartklubbens finest hade ett trevligt möte. Efter det trevliga mötet var jag, matias och johanna hungriga. Vi åt och hade det trevligt. Så långt var jag glad och nöjd. Sedan efter den goda maten gick vi till Matias, vi plöjde igenom diverse låtar på Guitar Hero, och det var göttigt. Helt plötsligt bryter vi upp kvällen, helt plötsligt har jag tagit beslutet att gå hem vid åtta. Helt plötsligt sitter jag ensam i mitt rum och googlar på "movies online". Klockan är 22.22 just nu, och jag sitter och sliter av mig håret, kastar saker mot väggarna och skriker av frustration. Nästan.


På torsdag ska jag till årets första pub. Pub Babylon.
Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag... Roliga dagar. Verkligen.



100108

Japp, jag är tillbaka i Lund. Har ännu inte riktigt blivit varm i kläderna, så bloggen får ligga lite på is ett tag till.

Kan ju passa på och tacka för tre perfekta veckor hemma i Borås. Inte riktigt insett förrän nu hur mycket jag saknar och tycker om er där hemma. Kram.


RSS 2.0